Överraska ett Heavy Metal fan!

21 jun

Är din bästa vän eller kanske din partner ett äkta Heavy Metal fan och dessutom fyller år? Då kan en överraskning i musikstilens tecken vara den optimala överraskningen. Här kommer tipsen på hur du gör ett Heavy Metal fan glad!

Hipp Hurra Heavy Metal

Att fira födelsedagsbarnet lite extra och genomtänkt är alltid uppskattat. När det kommer till ett Heavy Metal fan finns mängder av roliga sätt för att göra dagen speciell. En fint dekorerad tårta är ett måste när det kommer till att fira någon du tycker om och som står dig nära. Ta gärna ett titt på Din Tårta som erbjuder ett stort utbud av födelsedagstårtor med motiv. En elgitarr-tårta kanske skulle passa sig fint dagen till ära? Din Tårta har den perfekta tårtan till alla tillfällen!

Födelsedagsfirandet ska självklart innehålla rockig musik från första stund. Se till att högtalarna är på plats och musiken laddad för ett riktigt rockigt party. Den här dagen är det födelsedagsbarnet som spelar huvudroll så låt denna agera DJ och välja låtar!

Rockig present

Firandet är i sig en present, men självklart känns det extra kul att få ge bort något speciellt. En biljett till en konsert eller festival är det optimala valet av present till ett Heavy Metal fan. På sommaren brukar metal-rocken bjuda in till glada och festliga upplevelser. Vad sägs om att ge bort ett schysst paket till nästa års upplaga av Sweden Rock? En av Sveriges största festivaler och definitivt ett minne för livet. Festivalen äger rum i början av sommaren och tar emot flera av världens största artister. På 2019 års festival upplaga kunde bland annat Def Leppard, ZZ Top, Slayer och Hammerfall upplevas på plats.

En annan uppskattad festival för Heavy Metal fans är endagsfestivalen Heavy Metal Action Night på Södra Teatern. Brittiska Angel Witch och Wytch Hazel var två av banden som uppträdde senast festivalen ägde rum på Kägelbanan.

Kläder och accessoarer

Ett äkta Heavy Metal fan brukar i regel stolt visa upp sin musikpassion i vardagen. T-shirts med rockiga uttryck eller tryckta plagg på band och artister är poppis. Du kan shoppa den här typen av plagg direkt på nätet. Det finns både svenska och internationella webbutiker som erbjuder ett gediget utbud av Heavy Metal kläder. Observera födelsedagsbarnets klädstil och köp något som känns passande. Presentkort brukar också vara uppskattat; de flesta butiker på nätet erbjuder olika typer av gåvokort.

Vill du göra det hela ännu mer personligt kan du trycka en egen t-shirt eller keps och ge bort i present. Välj ut ett bra motiv eller bild som direkt anspelar på Heavy Metal och tryck sedan upp på lämpligt plagg. En originell och personlig födelsedagspresent som dessutom kommer till användning!

fitclub